Tisdag..


<--- Avsätt!

Bloggare dömd till 20 års fängelse...*yikes* Det skulle vara här det...då satan skulle vi nog inte blogga på hispan, iaf inte ostraffat,  fast skriver vi "fel" saker lär det bli konsekvenser för oss hispabloggare med...

Läste i smp, Man ska undvika att vaccinera sig mot influensan, men på Hispan borde man få det..Börjar en influensa så går den ju flera varv runt avdelningen, det är inte kul kan jag säga. Det är väl ofta nån personal vars dagisbarn drar med sig nått bacill hem, sen börjar eländet. Personal som jobbar med människor skulle få det lättare att vara hemma för att undvika smittorna..

Läste mer i smp Att VDn för Ikea sverige blivit utsedd till den bästa Chefen, Kamprad kommenterar utmärkelsen:

"Denna ledarstil ingår i Ikeas självbild och varumärke. Det är liksom inget märkvärdigt med en chef som är hands on. Däremot hade raka motsatsen aldrig tolererats. Chefer som anser sig vara lite för mer gör sig icke besvär i den här organisationen"

Alla med relation till Landstinget Kronoberg och psyk här vet ju vem som inte kommer vinna den utmärkelsen och det Kamprad säger om chefskapet verkar inte vara något Landstinget Kronoberg lever efter, kanske därför IKEA är ett toppföretag och LT Kronobergs ekonomi ser ut som den gör?

Expressen via Kvp skriver idag om ett stort "djursex nätverk" som samlas på platser och utnyttjar djur sexuellt och det är för mig ofattbart att det får förekomma.Eskil Erlandssons idiotiska uttalande i Riksdagen då han avslog en lag mot djur sex :

 - Ska det vara tillåtet att smeka en tik på spenarna av kärlek, eller ska det räknas som sexuellt utnyttjande?

Är det inte lite skillnad på att klappa sin hund och sätta på den frågar jag mig? Men idiotin i den Svenska riksdagen vet ju inga gränser..Förbjud djursex omedelbart säger jag, precis som vuxna måste värna om Barnens rätt, måste Människor även värna om djurens rätt...Och avsätt Erlandsson!

Kommentarer
Postat av: stef

Du kan väl inte avsätta en gubbe för att han vill kela med sin hund?

2008-11-13 @ 17:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0