Fredag night fever §7


§7 utredning Mr A von Västra Götaland

En praktikant har under fem veckors tid undergått nogrann observation på hispan, och i samröre med övriga i undersökningsteamet, kan vi härvid konstatera att trots att praktikanten var från västra götaland så var han inte orienterad till tid och rum, han hade dessutom svårt med auktoriteter och hans svårigheter med tid och rum utgjorde svårigheter med tider som framförallt manifesterades i flexibla arbetstids tolkningar. En allvarlig psykisk störning kan eventuellt föreligga trots praktikantens västgötska härkomst och trots att han mutade patienterna med choklad sista dagen får teamet rekomendera fortsatt utredning...En större sinnesundersökning erfodras för att undersöka möjligheterna ifall praktikanten kanske inte är från västra götaland...


Idag en lugn fredag..köpt lite gott till idol...ska snacka med mys snart....*ler sött*


Kommentarer
Postat av: Dr. M. Broberg.

Jag vill, i form av praktikantens läkare, bemöta undersökningsteamets resultat:



Vad gäller att praktikanten inte skulle vara orienterad i tid och rum förklaras, precis som teamet själva uppger, att han kommer från Västra Götaland och därmed från en annan tidzon. Forskning visar på att det kan ta lång tid att anpassa sig till en ny tidzon.



Angående auktoriteter, är förklaringen så enkel som att den största auktoriteten (läs; praktikanten) aldrig kan lyda under en annan, mindre auktoritet.



Jag anser att en vidare sinnesundersökning inte är nödvändig för min klient.

2008-12-06 @ 20:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0